Връчване наградите за “Инженер”, “Фермер” и “Горски служтел” за 2016 г. на Кърджалийска област

На стилно тържество, състояло се на 13-ти декември в Дома на техниката, ТО на НТС – Кърджали за втори пореден път отличи водещи инженери, работещи в предприятия от миннодобивната, миннопреработвателната промишленост и машиностроенето, фермери и специалисти, работещи в системата на горите.

Събитието уважиха председателят на ТО на НТС – инж. М. Василева, председатели на НТД, председатели и членове на четирите клуба по интереси, учредени към Организацията и много гости. Доц. д-р М. Николова – управител на ТО на НТС поздрави присъстващите и отбеляза, че да си инженер, фермер и горски служител е призвание, но най-добрите в своите професии тази вечер заслужиха и признание, признанието на НТС.

На състоялата се церемония наградата „Инженер” на 2016 г. за Кърджалийска област беше връчена на инж. Тодорка Тодорова от „Горубсо” АД. „Фермер” на годината стана г-н Радко Пашов – животновъд, чието стопанство има затворен цикъл на производство.

 

Носител на приза „Горски служител” стана инж. Неделчо Димитров – зам. директор на ДГС гр. Крумовград. За първи път ТО на НТС връчи отличието „Активист на НТС” на г-жа Северина Вълчева, учител в СОУ „Отец Паисий” и председател на НТД в училището.

 

 

 

You may also like...